⭐⭐⭐⭐ 4,3 tähteä Trustpilotissa
Ilmainen palautus kaikkiin Skechers-myymälöihin
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä
Ilmainen toimitus yli 99 € tilauksille

Tietoja Skechersistä

Skechers on palkittu, miljardien arvoinen brändi, joka suunnittelee ja valmistaa tyylikkäitä, innovatiivisia ja laadukkaita lifestyle-tuotteita, joiden mukavuudesta ei ole tingitty. Laajan kenkävalikoimansa lisäksi Skechers tarjoaa vaate- ja asustemallistoja miehille, naisille ja lapsille.

Kansainvälisen myynnin ollessa yli puolet kokonaisliikevaihdosta Skechersin tuotteita on tällä hetkellä saatavilla jo yli 170 maassa – eikä kasvulle näy loppua. Skechersin tuotteita myydään tukkukauppiaiden ja jälleenmyyjien kautta yli 3 550 myymälässä ja verkkokaupassa.

Skechersin pääkonttori sijaitsee Manhattan Beachilla Kaliforniassa. Yritys on listautunut New Yorkin pörssiin ja toimii kaupankäyntitunnuksella SKX.

$ 5,2 miljardia

Kokonaisliikevaihto vuonna 2019

170+

Lukuna maat, joissa Skechers-tuotteita myydään

3550

Skechersin konseptimyymälöiden määrä

Pohjoismaiset Skechers-lähettiläät

Skechersiä tukevat lukuisat pohjoismaalaiset urheilijat: muiden muassa triathlonistit Maja Stage Nielsen (Tanskan duathlon-mestari vuosina 2014, 2015 ja 2016) ja Henrik Klemmensen (duathlonin EM-hopeamitalisti 2016) sekä Club 100 -maratonjuoksijat Jesper Hahn Jensen ja Michael Rasmussen. Golfin parissa Skechersin tukijoita taas ovat ruotsalainen Camilla Lennarth ja tanskalainen Emily Kristine Pedersen. Lisäksi Skechers sponsoroi käsipallojoukkue Esbjergiä, josta tuli Tanskan mestari vuonna 2016.

Mistä löydät meidät?

Pohjoismaissa on tällä hetkellä 46 fyysistä Skechers-konseptimyymälää ja myyntipaikkaa, minkä lisäksi tuotteita on saatavilla myös täällä verkkokaupassa. Skechersin löydät lisäksi 1800 kenkien ja urheiluvaatteiden myymiseen erikoistuneen jälleenmyyjän valikoimasta.

Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki Skechers-jälleenmyyjät Pohjoismaissa

Skechers-tuotteita myydään tällä hetkellä yli 170 maassa, ja maailmanlaajuisesti Skechers-konseptimyymälöitä on noin 3200. Skechersin virallinen pohjoismainen jälleenmyyjä on Sports Connection, joka myös ylläpitää tätä verkkokauppaa. Verkkokaupasta löydät Skechersin koko laajan valikoiman miehille, naisille ja lapsille.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä