⭐⭐⭐⭐ 4,4 tähteä Trustpilotissa
Ilmainen palautus kaikkiin Skechers-myymälöihin
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä
Ilmainen toimitus yli 99 € tilauksille

Tietoja Skechersistä

Skechers on palkittu, miljardien arvoinen brändi, joka suunnittelee ja valmistaa tyylikkäitä, innovatiivisia ja laadukkaita lifestyle-tuotteita, joiden mukavuudesta ei ole tingitty. Laajan kenkävalikoimansa lisäksi Skechers tarjoaa vaate- ja asustemallistoja miehille, naisille ja lapsille.

Kansainvälisen myynnin ollessa yli puolet kokonaisliikevaihdosta Skechersin tuotteita on tällä hetkellä saatavilla jo yli 170 maassa – eikä kasvulle näy loppua. Skechersin tuotteita myydään tukkukauppiaiden ja jälleenmyyjien kautta yli 4000+ myymälässä ja verkkokaupassa.

Skechersin pääkonttori sijaitsee Manhattan Beachilla Kaliforniassa. Yritys on listautunut New Yorkin pörssiin ja toimii kaupankäyntitunnuksella SKX.

$ 4,6 miljardia

Kokonaisliikevaihto vuonna 2020

170+

Lukuna maat, joissa Skechers-tuotteita myydään

4000+

Skechersin konseptimyymälöiden määrä

Mistä löydät meidät?

Pohjoismaissa on tällä hetkellä 51 fyysistä Skechers-konseptimyymälää ja myyntipaikkaa, minkä lisäksi tuotteita on saatavilla myös täällä verkkokaupassa. Skechersin löydät lisäksi 1800 kenkien ja urheiluvaatteiden myymiseen erikoistuneen jälleenmyyjän valikoimasta.

Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki Skechers-jälleenmyyjät Suomi

Skechers-tuotteita myydään tällä hetkellä yli 170 maassa, ja maailmanlaajuisesti Skechers-konseptimyymälöitä on noin 4000+. Skechersin virallinen pohjoismainen jälleenmyyjä on Sports Connection, joka myös ylläpitää tätä verkkokauppaa. Verkkokaupasta löydät Skechersin koko laajan valikoiman miehille, naisille ja lapsille.

Pohjoismaiset Skechers-lähettiläät

Lukuisat pohjoismaalaiset urheilijat ja joukkueet tuovat Skechersille näkyvyyttä useissa eri lajeissa:

  • Jääkiekko: HIFK (Suomi), Djurgården Hockey (Ruotsi) ja Esbjerg Energy (Tanska), joista kaikki pelaavat maansa korkeimmassa liigassa.
  • Jalkapallo: Miesten jalkapallojoukkue Esbjerg fB, joka pelaa Tanskan 2. divisioonassa.
  • Käsipallo: Skechers on Tanskan korkeimmalla sarjatasolla pelaavan naisten käsipallojoukkueen, Team Esbjergin pääsponsori. Team Esbjerg on voittanut Tanskan mestaruuden vuosina 2016, 2019 ja 2020. Skechers sponsoroi myös norjalaista naisten käsipallojoukkuetta Storhamaria.
  • Golf: Camilla Lennarth (Ruotsi) ja Emily Kristine Pedersen (Tanska) käyttävät pelatessaan Skechersin golfkenkiä.
  • Jatkuvan sponsoroinnin lisäksi tuemme myös valikoituja hyväntekeväisyyskohteita ja tapahtumia.