⭐⭐⭐⭐ 4,4 tähteä Trustpilotissa
Ilmainen palautus kaikkiin Skechers-myymälöihin
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä
Ilmainen toimitus yli 99 € tilauksille

Tietoja Skechersistä

Skechers on palkittu, miljardien arvoinen brändi, joka suunnittelee ja valmistaa tyylikkäitä, innovatiivisia ja laadukkaita lifestyle-tuotteita, joiden mukavuudesta ei ole tingitty. Laajan kenkävalikoimansa lisäksi Skechers tarjoaa vaate- ja asustemallistoja miehille, naisille ja lapsille.

Kansainvälisen myynnin ollessa yli puolet kokonaisliikevaihdosta Skechersin tuotteita on tällä hetkellä saatavilla jo yli 170 maassa – eikä kasvulle näy loppua. Skechersin tuotteita myydään tukkukauppiaiden ja jälleenmyyjien kautta yli 4000+ myymälässä ja verkkokaupassa.

Skechersin pääkonttori sijaitsee Manhattan Beachilla Kaliforniassa. Yritys on listautunut New Yorkin pörssiin ja toimii kaupankäyntitunnuksella SKX.

$ 4,6 miljardia

Kokonaisliikevaihto vuonna 2020

170+

Lukuna maat, joissa Skechers-tuotteita myydään

4000+

Skechersin konseptimyymälöiden määrä

SKECHERSin tarina

SKECHERS on perustettu vuonna 1992 Manhattan Beachillä Kaliforniassa. Yli 25 vuodessa valikoima on kasvanut useisiin tuhansiin malleihin ja kattaa nykyään laajan valikoiman kenkiä miehille, naisille ja lapsille. Skechers on kehittynyt palkituksi elämäntavaksi ja suorituskyvyksi, ja se tunnetaan tyylikkäistä, mukavista jalkineista ja vaatteista, joita miljoonat ihmiset käyttävät.

Tunnettu maailmanlaajuisesti

SKECHERS-kengät ovat nykyään tunnettuja kaikkialla maailmassa sekä elämäntapa- että vapaa-ajan kengissä, mutta myös suorituskykyisenä kenkäbrändinä, jolla on äärimmäisen käytännöllisiä kunto, kävely- ja treenikenkiä mihin tahansa tarkoitukseen.

SKECHERS kehittää ja valmistaa laajan valikoiman teknologisesti kehittyneitä jalkineita. Valtava, laadukas kenkäohjelma, joka yhdistää korkealaatuisen kenkävalikoiman ja erinomaisen jalan mukavuuden ja istuvuuden sekä tyylikkään muotoilun laadukkaissa väreissä.

Mistä löydät meidät?

Pohjoismaissa on tällä hetkellä 51 fyysistä Skechers-konseptimyymälää ja myyntipaikkaa, minkä lisäksi tuotteita on saatavilla myös täällä verkkokaupassa. Skechersin löydät lisäksi 1800 kenkien ja urheiluvaatteiden myymiseen erikoistuneen jälleenmyyjän valikoimasta.

Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki Skechers-jälleenmyyjät Suomi

Skechers-tuotteita myydään tällä hetkellä yli 170 maassa, ja maailmanlaajuisesti Skechers-konseptimyymälöitä on noin 4000+. Skechersin virallinen pohjoismainen jälleenmyyjä on Sports Connection, joka myös ylläpitää tätä verkkokauppaa. Verkkokaupasta löydät Skechersin koko laajan valikoiman miehille, naisille ja lapsille.

Pohjoismaiset Skechers-lähettiläät

Lukuisat pohjoismaalaiset urheilijat ja joukkueet tuovat Skechersille näkyvyyttä useissa eri lajeissa:

  • Jääkiekko: HIFK (Suomi), Djurgården Hockey (Ruotsi) ja Esbjerg Energy (Tanska), joista kaikki pelaavat maansa korkeimmassa liigassa.
  • Jalkapallo: Miesten jalkapallojoukkue Esbjerg fB, joka pelaa Tanskan 2. divisioonassa.
  • Käsipallo: Skechers on Tanskan korkeimmalla sarjatasolla pelaavan naisten käsipallojoukkueen, Team Esbjergin pääsponsori. Team Esbjerg on voittanut Tanskan mestaruuden vuosina 2016, 2019 ja 2020. Skechers sponsoroi myös norjalaista naisten käsipallojoukkuetta Storhamaria.
  • Golf: Camilla Lennarth (Ruotsi) ja Emily Kristine Pedersen (Tanska) käyttävät pelatessaan Skechersin golfkenkiä.
  • Jatkuvan sponsoroinnin lisäksi tuemme myös valikoituja hyväntekeväisyyskohteita ja tapahtumia.