Suomen virallinen SKECHERS verkkokauppa
Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille
Asiakaspalveluumme +45 7370 8163 (english support)

Tietoja Skechersistä

Skechers on perustettu vuonna 1992 Manhattan Beachillä Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Kuinka kaikki alkoi
Skechersin tarina alkoi Kalifornian rannoilla, jossa Skechers oli ensin työkenkä, josta tuli nopeasti ikoni grunge-tyylin aikakaudella. 25 vuoden kuluttua siitä kokoelma on kasvanut useisiin tuhansiin malleihin ja kattaa nykyään laajan valikoiman kenkiä miehille, naisille ja lapsille maailmanlaajuisesti.
Ajan myötä Skechers on kehittynyt palkituksi elämäntavaksi ja suorituskykyiseksi brändiksi, joka tunnetaan tyylikkäistä, mukavista jalkineista ja vaatteista, joita miljoonat ihmiset käyttävät.

Kengät kaikkiin tarkoituksiin
Skechers on nykyään tunnettu merkki eri puolilla maailmaa sekä elämäntapa, muoti- että vapaa-ajan kengissä. Lisäksi se tunnetaan suorituskykyisenä kenkäbrändinä, jolla on äärimmäisen käytännöllisiä juoksu-, fitness-, kävely- ja kuntokenkiä mihin tahansa tarkoitukseen. Skechersillä on myös suuri valikoima golfkenkiä, ja uutuutena on myös  mahdollista saada Skechers Performance -vaatteita. Skechers kehittää ja valmistaa laajan valikoiman teknisesti kehittyneitä jalkineita. Voimme tarjota valtavan, korkealaatuisen kenkävalikoiman yhdistettynä erinomaiseen jalan mukavuuteen ja istuvuuteen, jossa yhdistyy tyylikäs muotoilu laadukkaissa väreissä. Tarjoamme kenkiä kaikkiin tarkoituksiin: naisille, miehille ja kaikenikäisille tytöille ja pojille.

Skechersin lähettiläät ympäri maailmaa
Urheilussa Skechersillä on myös iso joukko lähettiläitä: Entinen nyrkkeilyn maailmanmestari Sugar Ray Leonard, Tony Romo ja NFL-puolustaja Howie Long. Skechers Performancen eliittiurheilijoiden listoilla on maratonmestari ja Bostonin maratonin voittaja Meb Keflezighi.
Golfkengät ovat kasvava liiketoiminta-alue Skechersille. Golfin lähettiläät ovat Matt Kuchar, Brooke Henderson, Russel Knox, Wesley Bryan, Billy Andrade ja Colin Montgomerie.

Pohjoismaiset Skechers-lähettiläät
Skechersiä tukevat myös useat pohjoismaiset urheilijat. Triathlonissa meillä on triathlonisti Maja Stage Nielsen, Tanskan Duatlon-mestari vuosina 2014, 2015 ja 2016 ja Duatlonin EM-hopeamitalisti 2016 sekä triathlonisti Henrik Klemmensen. Meillä on Club 100-maraton juoksijoita kuten Jesper Hahn Jensen ja Torben Glass Nielsen (myös triathlonisti) sekä Tanskan mestari 24 tuntia ikäryhmässään Michael Rasmussen. Golf-urheilussa Skechersiä tukee ruotsalainen Camilla Lennarth ja tanskalainen Emily Kristine Pedersen. Skechers tukee myös käsipallojoukkue Esbjergiä, josta tuli Tanskan mestari vuonna 2016.

Täältä löydät Skechersit
Nykyään on olemassa 42 SKECHERS-konseptimyymälää ja myyntipistettä Pohjoismaissa. Kenkiä myydään myös tämän sivuston kautta. SKECHERSiä myy myös 1800 ammattitaitoista jälleenmyyjää kenkä- ja urheiluteollisuudessa.
Klikkaa tästä löytääksesi kaikki Skechers-jälleenmyyjät Pohjoismaissa
Skechersejä myydään tänä päivänä yli 170 maassa ja maailmanlaajuisesti SKECHERS-konseptimyymälöitä on noin 3200.
Sports Connection on Skechersin virallinen pohjoismainen jälleenmyyjä. Me myös käsittelemme tätä verkkokauppaa. Haluamme esitellä Skechersin laajan valikoiman erilaisia miesten, naisten, tyttöjen ja poikien malleja mahdollisimman hyvin.
Tutkaile sivustoa ja näe innostavat ja kauniit tuotteet, jotka voit tilata verkosta.

Ota yhteyttä
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä: info@skechers.fi