⭐⭐⭐⭐ 4,4 tähteä Trustpilotissa
Ilmainen palautus kaikkiin Skechers-myymälöihin
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä
Ilmainen toimitus yli 99 € tilauksille

Sale

Jopa 50% alennusta valikoiduista malleista

Tämän hetken suosikit

Mikäli etsit suuria alennuksia, lue ihmeessä eteenpäin!

Skechersillä ei yleensä ole erikoistarjouksia, mutta muutaman kerran vuodessa tarjoamme jopa 50 % alennuksen valikoiduista tuotteista.

Alta löydät lisätietoa, milloin voit ostaa Skechersin lenkkareita, nilkkureita, juoksukenkiä sekä muita jalkineita ja asusteita edulliseen hintaan.

Skechersillä on aina marraskuun lopussa tarjouksia, jolloin voit ostaa Skechers-kenkiä edulliseen hintaan. Hemmottele itseäsi tai tee joululahjaostokset hyvissä ajoin.

Pidennämme marras- ja joulukuussa ostettujen tuotteiden palautusaikaa. Jos ostat Skechers-kenkiä marras- ja joulukuun aikana verkkokaupasta tai Skechersin konseptimyymälöistä, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen Skechers-myymälöissä tai lähettää tuotteen palautuksena varastollemme 31.1.2022 asti.

Lisäksi alennamme tuotteiden hintoja joulukuun lopusta tammikuulle. Juhlistamme nimittäin vuodenvaihdetta 50 % alennuksella valikoiduista tuotteista.

Kesällä järjestämme jälleen alennusmyynnin, jolloin valikoimassamme on valikoituja kenkiä ja asusteita 50 % alennuksella.

Skechersin alennusmyynnistä ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus ostopäivästä laskien.