Suomen virallinen SKECHERS verkkokauppa
Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille
Asiakaspalveluumme +45 7370 8163 (english support)

Walking

Mukavat kävelykengät liikuntaa ja arkielämää varten

Jos sinulla on kengät pitkään jalassa tai teet pitkiä kävelylenkkejä, on fiksua pitää hyviä ja mukavia kenkiä. Tiedät kuinka tuskallista se voi olla, kun sinulla on huonot kengät. Kengissä on rennot kuviot, joten ne on hyvät jokapäiväiset kumppanit, ja ne auttavat sinua kulkemaan pisteestä A pisteeseen B mahdollisimman mukavasti.

Kävelykengät naisille ja miehille

SKECHERSin Performance Walking -kävelykengät ja sandaalit on suunniteltu sekä miehille että naisille. Valikoimassamme näet kaikki mallit, joissa on paras ja edistyksellisin valmistustekniikka. Takaamme sinulle kävelykengät, jotka täyttävät sekä mukavuus- että tyylivaatimukset. Etsitkö kenkiä muuhun liikuntaan? Tarkastele laajaa valikoimaamme Performance-kenkiä.

Täydellinen malli

Olitpa sitten lähdössä seikkailemaan, vaeltamaan tai metsäretkelle, löydät oikeat kengät SKECHERSiltä. Kenkä on tärkein lisävarusteesi ja siksi on tärkeää, että valitset kengän omiin tarkoituksiisi sopivaksi. Jos käytät kenkiä kesällä tai lämpimässä maassa, löydät myös niihin tarkoituksiiin soveltuvia kenkiä laajasta valikoimastamme. Vaikka saatkin aina ilmaisen kotiinkuljetuksen tilatessasi SKECHERS-kävelykengät, on mukava saada oikea koko ensimmäisellä yrittämällä. Lue siksi koko-oppaamme, jos et ole varma, minkä koon tarvitset.

165 Nimike(ttä)
Sort
Suodatin
165 Nimike(ttä)
Sort
Suodatin