Suomen virallinen SKECHERS verkkokauppa
Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille
Asiakaspalveluumme +45 7370 8163 (english support)

Golf

Tyylikkäät ja mukavat golfkengät

Jos pelaat golfia, tiedät kuinka tärkeät jalkineet ovat. Kun kierrät golfkenttää, kävelet monia kilometrejä ja haluat golfkengän, joka on mukava käyttää koko kierroksen ajan. SKECHERS-golfkengät on suunniteltu erityisesti tähän tarkoitukseen. Niissä yhdistyy urheilullinen muotoilu ja maksimaalinen mukavuus, etkä joudu miettimään kipeitä jalkoja tai kenkien ulkomuotoa. Sen sijaan voit keskittyä välttämään urheiluvammoja ja unelmoimaan hole-in-one:sta.

Golfkengät miehille ja naisille

Valikoimassa näet kaikki golfkengät, joissa on sekä miesten että naisten mallit. On olemassa monia kauniita malleja, jotka ovat mukavia käyttää. Näin voit löytää golfkengät, jotka täyttävät tyylimieltymykset ja ovat samalla erityisen mukavat. Tarkastele kaikkia Performance-kenkiä, jotka on suunniteltu erityisesti liikuntaa varten.

Golfkentälle luodut

Golfkenkämme on kehitetty samojen palkittujen ominaisuuksien pohjalta kuin juoksukenkämme. Jokainen kengän yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan sinulle parhaat mahdollisuudet golfpeliisi. Tuloksena on mukava golfkenkä, joka on vakaa, käytännöllinen ja mukava pitkäaikaisessa käytössä - myös 18. reiällä.

Jälleenmyyjät ja koko-opas

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan SKECHERS-golfkenkiä ennen ostopäätöksen tekoa, käy SKECHERS-golfkenkien jälleenmyyjän luona. Jos olet epävarma koosta, löydät apua koko-oppaasta.

37 Nimike(ttä)
Sort
Suodatin
37 Nimike(ttä)
Sort
Suodatin