⭐⭐⭐⭐ 4,4 tähteä Trustpilotissa
Ilmainen palautus kaikkiin Skechers-myymälöihin
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä
Ilmainen toimitus yli 99 € tilauksille

Palautus

Tuotteidemme vaihto ja palauttaminen on helppoa. Verkkokaupasta tilatut tuotteet voi palauttaa käyttämällä tilauksen mukana tullutta palautustarraa. Palautuslähetyksen hinta 5 € vähennetään hyvitettävästä summasta. Lisäksi tuotteiden maksuton vaihto ja palautus on mahdollista Skechers-myymälöissä (ei koske outlet-myymälöitä). Kaikki sekä verkkokaupasta että myymälästä ostetut tuotteet tulee palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Verkkokaupasta tilattujen tuotteiden vaihto ja palautus

Toimi näiden ohjeiden mukaan, kun haluat palauttaa verkkokaupasta ostetun tuotteen:

 1. Käytä alkuperäistä pakkauslaatikkoa
  Tuote on palautettava alkuperäisessä pakkauslaatikossa ja tuotteen on oltava käyttämätön ja vahingoittumaton sekä hintalappujen paikoillaan.

 2. Käytä suojaavaa lähetyspakkausta
  Pakkaa vielä alkuperäinen pakkauslaatikko erilliseen lähetyspakkaukseen ja vuoraa tyhjä tila esimerkiksi sanomalehtipaperilla, jotta tuote ei vahingoitu kuljetuksen aikana. Muista liittää palautukseen kopio tilausvahvistuksesta. Teippaa lähetyslaatikko tiukasti kiinni. Voimme tehdä hyvityksen vain tuotteista, jotka on pakattu huolellisesti.

 3. Kiinnitä palautustarra lähetyslaatikkoon
  Jos käytät samaa lähetyslaatikkoa, jossa tuote toimitettiin sinulle, muista poistaa siitä vanhat lähetystarrat.
  Mikäli et saanut palautustarraa lähetyksen mukana, voit tulostaa uuden palautustarran täältä.

 4. Luovuta paketti toimittajalle
  Säilytä palautuksen kuitti, joka on tosite siitä, että palautus on tehty. Kun vastaanotamme lähetyksen, käsittelemme palautuksen mahdollisimman nopeasti. Huomaathan, että hyvitettävästä summasta vähennetään 5 € palautusmaksu.

Mikäli haluatkin eri mallin tai toisen koon, tee uusi tilaus, jonka toimitamme sinulle mahdollisimman nopeasti. Alkuperäisen tuotteen voit puolestaan palauttaa yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Vaihto ja palautus Skechers-myymälöissä

Tuotteidemme vaihto ja palautus onnistuu myös Skechersin omissa myymälöissä (ei koske outlet-myymälöitä tai jälleenmyyjiä). Vaihto ja palautus myymälöihin on maksutonta. Tuo tuote myymälään alkuperäispakkauksessa, käyttämättömänä ja vahingoittumattomana. Muista ottaa mukaan myös tilausvahvistus.

Kysyttävää?

Mikäli sinulla on vielä kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.