Suomen virallinen SKECHERS verkkokauppa
Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille
Asiakaspalveluumme +45 7370 8163 (english support)

Memory Foam

Erityisen mukavat naisten Memory Foam -kengät

SKECHERSin Memory Foam –naisten kengät ovat sinulle, joka haluat tehdä jaloillesi ylimääräisen palveluksen. Kehittynyt vaahtopohjallinen mukautuu jalkaasi, mikä antaa sinulle maksimaalisen mukavuuden käyttäessäsi kenkiä. Lisäksi vaahtopohjat tarjoavat hyvän tuen, erityisesti kun käytät naisten Memory Foam -kenkiä liikunnassa. Valikoimasta löydät kaikenlaiset kengät ballerinoista ja sandaaleista treeni- ja vapaa-ajan kenkiin, joten löydät aina kengät tarpeisiisi.

Memory Foam -pohjalliset

Kuten näet valikoimastamme, käytämme Memory Foamia monien kenkien sisäpohjissa. Memory Foam on iskunvaimentavaa, pehmeä vaahtomuovia, josta on tullut SKECHERSin brändi, josta monet tunnistavat kenkämme. Kokeillessasi ensi kertaa Memory Foam -naistenkenkiä, tunnet maksimaalisen mukavuuden. Useat asiakkaamme jopa sanovat, etteivät he tunne, että heillä on kengät jalassa, kun heillä on naisten kengät, joissaa on pehmeä vaahtopohja. Pehmeän vaahtopohjan ja mukavan muotoilun yhdistelmä antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden saada hämmästyttävän mukavat kengät, joita myös kehtaa esitellä.

Suuri valikoima naisten Memory Foam -kenkiä.

Olitpa sitten etsimässä saappaita, sandaaleja, vapaa-ajan kenkiä tai muita kenkiä, löydät ne Memory Foam -mallistosta. Ne takaavat, että jalkasi voivat hyvin arjessa, vapaa-ajalla ja juhlissa.

332 Nimike(ttä)
Sort
Suodatin
332 Nimike(ttä)
Sort
Suodatin