⭐⭐⭐⭐ 4 tähteä Trustpilotissa
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä
Ilmainen toimitus yli 99 € tilauksille

Sandaalit

Viileät jalat kuumina päivinä

Sandaalit ovat täydelliset jalkineet lämpimällä säällä. Valikoimassamme on sekä klassisia miesten sandaaleja hihnoilla, että avonaisia sandaaleja. Kaikissa miesten sandaaleissa yhdistyy hyvä tuki ja mukavuus sekä yksinkertainen muotoilu. Voit siksi käyttää mukavia jalkineita kevään ja kesän aikana tekemättä kompromisseja tyylissä ja laadussa.

Miesten sandaalit mukavuudella

SKECHERSin miesten kenkien keskeinen ominaisuus on tyylikäs muotoilu ja mukavuus. Tämä tietenkin koskee myös miesten sandaalejamme, joista useissa malleissa on suosittu Memory Foam - tai muu laatupohjallinen. Näin takaamme sinulle mukavat herrasmiehen sandaalit, jotka eivät kipeytä jalkoja, kun ostat SKECHERS-sandaalit.

Jalkineet useisiin eri tarkoituksiin

Miesten sandaaleissa jalkasi hengittävät ja ne pysyvät freesinä kuumina päivinä, kun taas suljetuissa kengissä jalat voivat nopeasti hikoilla. Sandaalit ovat usein hyvä jalkinevalinta pihalle, kävelyyn tai lenkkeilyyn. Sujauta jalkasi miellyttäviin miesten sandaaleihin, jotka tuntuvat mukavilta käytössä, vaikka kävelisit pitkiäkin matkoja. Jos valitset tohvelityyppiset kengät, voit käyttää miesten sandaaleja myös tohveleina. Jos teet pitkiä kävelylenkkejä ympäri vuoden, voit valita sandaalien sijaan vaelluskengät, jotta voit pitää jalkasi lämpiminä, kun lämpötila ei enää sovi sandaalien käyttöön.

17 Nimike(ttä)
Sort
Suodatin
17 Nimike(ttä)
Sort
Suodatin