Suomen virallinen SKECHERS verkkokauppa
Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille
Asiakaspalveluumme +45 7370 8163 (english support)

Memory Foam

Maksimaalinen mukavuus ja urheilullinen muotoilu

SKECHERS-kengissä, joissa on Memory Foam -pohjallinen, yhdistyy urheilullinen muotoilu ja erityinen käyttömukavuus. Memory Foam on suosittu vaahtopohja, joka mukautuu jalkoihisi ja tarjoaa hyvän tuen sekä helpotuksen jaloille. Se tekee kengistäsi erityisen mukavat käyttää, mikä on erityisen hyödyllistä, kun käytät Memory Foam -miesten kenkiä liikuntaharrastuksissa. Tutustu Memory Foam -kenkiin, jotka vievät mukavuuden kokonaan uudelle tasolle.

Mukavat kengät kaikkiin tarkoituksiin

Laaja valikoimamme Memory Foam -miesten kenkiä mahdollistaa sen, että löydät nämä suositut vaahtopohjakengät kaikkiin tarpeisiisi ja ne sopivat tyyliisi. Valikoimasta löydät kaikenlaisia kenkiä saappaista ja sandaaleista vapaa-ajan kenkiin ja työkenkiin. Tämä tarkoittaa sitä, että voit helposti täyttää kaapin Memory Foam -kengillä, jotta voit aina käyttää mukavia jalkineita.

Mukavuus, jonka voit tuntea

Memory Foam on pehmeä ja iskunvaimentava vaahtopohja, joka mukautuu jalkoihin ja tarjoaa maksimaalisen mukavuuden. SKECHERS-kenkien korkealaatuisuus ja Memory Foamin mukavuus ei ole vain jotain, mitä me sanomme. Sen voi tuntea. Useat asiakkaamme sanovat, että kun heillä on Memory Foam -miesten kengät, tuntuu kuin kävelisi pilven päällä. Kun tilaat SKECHERS-kengät, saat aina ilmaiset postikulut. Jos olet epävarma siitä, minkä koon tarvitset, voit saada apua koko-oppaasta.

231 Nimike(ttä)
Sort
Suodatin
231 Nimike(ttä)
Sort
Suodatin