⭐⭐⭐⭐ 4 tähteä Trustpilotissa
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä
Ilmainen toimitus yli 99 € tilauksille

Golf

Kun sinun ei tarvitse huolehtia kengistä

Pohjissa piikit, uskomattoman hyvä istuvuus ja mukavuus, hyvä hengittävyys ja tyylikäs muotoilu. Nämä kaikki ovat asioita, jotka kuvailevat golfkenkiämme. Lisäksi useimmat golfkengät ovat vedenpitäviä, joten sinun ei tarvitse huolehtia märistä varpaista. Tuloksena on golfkenkä, jonka avulla voit keskittyä lyönteihin, putteihin ja hole-in-oneen, josta haaveilet - jopa 18. reiällä.

Kaikille tasoille

Olitpa sitten ammattilaisgolfaaja, aloittelija tai keskitason golfari, voit rauhassa valita meiltä miesten SKECHERS-golfkengät. Useat miesten golfkengistämme ovat virallisia ammattilaismerkkejä, kuten Wesley Bryan, Russel Knox ja Billy Andrade. Se on laatuleima, joka osoittaa sen, että kun sinulla on jalassa pari miesten golfkenkiämme, kengät ovat viimeinen asia, joista sinun täytyy huolehtia. SKECHERSillä on myös naisten golfkenkiä.

Löydä oikea koko

Vietät monia kilometrejä golfkengissäsi. Se asettaa vaatimuksia mukavuudelle ja sopivuudelle, mutta on myös tärkeää valita oikea koko. Ennen kuin siis ostat golfkengät, kannattaa tarkastella koko-opastamme. Voit myös käydä miesten SKECHERS-golfkenkien jälleenmyyjän luona, jossa voit kokeilla kenkiä ja saada paremman kuvan siitä, kuinka mukavat ja sopivat kengät ovat.

15 Nimike(ttä)
Sort
Suodatin
15 Nimike(ttä)
Sort
Suodatin