Suomen virallinen SKECHERS verkkokauppa
Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille
Laajennettu peruutusoikeus: 1.11.2020 jälkeen ostetut tilaukset voidaan vaihtaa 24.1.2021 saakka
Asiakaspalveluumme +45 7370 8163 (english support)

Kengänhoito

Kuva

Vaihda kenkiä joka päivä, ja saat onnelliset jalat.

Kengät ovat valmistettu käytettäviksi, mutta ne tarvitsevat myös lepoa. Jalkamme hikoilevat, ja kengät tulevat kosteiksi. Valitettavasti kuluvat kosteat kengät nopeammin, ja tämän vuoksi kenkien pitää antaa kuivua käytön jälkeen.

Kuva

Impregnoi kenkäsi

Tämä koskee nahka-, mokka-, nupukki-, tekstiili/verkkokenkiä. Impregnoi kenkäsi ennen käyttöä, ja sen jälkeen säännöllisin välein tehdäksesi niistä likaa-, ja vettä hylkääviä. Kuivaa kenkäsi kostealla rätillä käytön jälkeen. Impregnoi kenkien ollessa aivan kuivat.

Kuva

Kenkien pitää ilmakuivata.

Kenkien on ilmakuivattava! Älä koskaan käytä kuivausrumpua, tai kuivauskaappia kenkien kuivaukseen. Varmista, että kengät ovat ihan kuivat ennen uudelleenkäyttöä.

Kuva

Tekstiili/verkkokenkien puhdistus

Useimmat tekstiili/verkkokengät voidaan kone pestä. Käytä tyynyliinaa, tai pesupussia, ja pese enintään 30 asteessa. Memory Foam pohjaisien kenkien on ilmakuivuttava vähintään 10-12 tuntia.

Kuva

Nahkakenkien puhdistus.

Nahkakengät on säännöllisesti impregnoitava. Käytä pehmeää nahkapuhdistusainetta. Käytä säännöllisesti kenkävoidetta/öljyä varmistuaksesi, että nahka pysyy notkeana, ja pehmeänä. Nahkakenkiä EI saa kone pestä.

Kuva

Mokka-, ja nupukkikenkien puhdistus.

Mokka-, ja nupukkikengät on säännöllisesti impregnoitava. Käytä mokka/ nupukki puhdistusainetta niiden puhdistukseen. Harjaa mokkaharjalla. Tämän tyyppisiä kenkiä EI saa pestä koneessa.

Kuva

Valotoimintoa sisältävien kenkien (lastenkengät) puhdistus.

Valotoimintoa sisältäviä kenkiä EI saa pestä koneessa, kun konepesu voi vaurioittaa valotoiminnan. Pese sen sijaan vain miedolla saippualla, lämpimällä vedellä, ja räsyllä.

Kuva

SKECHERS Performance kenkien puhdistus.

Emme suosittele SKECHERS Performance kengille konepesua - ellei yksittäisissä malleissa ole toisin kuvattu. Sen sijaan suosittelemme seuraavaa: Poista näkyvä lika kenkäharjalla. Sekoita pari tippaa pesuainetta lämpimään veteen. Kostuta pehmeä rätti siinä vedessä, ja pyyhi puhtaiksi. Kenkien pitää saada ilmakuivata.