Suomen virallinen SKECHERS verkkokauppa - SALE: All boots reduced by 30% - Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille.  Asiakaspalveluumme + 45 73 70 81 63 (english support)

Sandals

Hienot sandaalit leikkiville tytöille

Lapset viettävät monta tuntia leikkikentillä ja heillä on aina aikaa leikkiä. Siksi on tärkeää, että tyttäresi sandaalit ovat laadukkaat ja hyvin istuvat. SKECHERSin tyttöjen sandaalit ovat kauniit kengät, jotka istuvat hyvin ja ovat mukavat jalassa. Tyttöjen sandaalivalikoimastamme löytyy kauniita värejä, jotka sopivat sekä vaatteisiin että luontoon.

Hienot sandaalit tytöille

Tyttäresi hyppii narulla, tanssii, leikkii muiden lasten kanssa ja hyppii asfaltilla. Se asettaa suuria vaatimuksia tyttöjen sandaaleille, koska ne ovat alttiit suurelle kulutukselle joka päivä. SKECHERS-sandaalipari on luotettava valinta, joka täyttää kaikki sandaalien vaatimukset. Kun kesä koittaa, sandaalit ovat päivänselvä valinta. Ne antavat pienille tytöille mahdollisuuden haistaa varpaitaan kesäaikaan. Ne myös varmistavat, että jalat eivät hikoile. Sandaaleja ei kuitenkaan voi käyttää ympäri vuoden, vaan tyttäresi tarvitsee myös muita jalkineita. Meillä on suuri valikoima tyttöjen kenkiä.

Kengät kaikenikäisille

Tyttöjen sandaalit ovat kokoa 21-39, joten voit helposti löytää oikean koon. On tärkeää, että kenkä on oikean kokoinen, muuten se voi aiheuttaa tarpeetonta harmia. Jos olet epävarma koosta, löydät apua koko-oppaasta.

Sort
Järjestys
Sort
Järjestys