Suomen virallinen SKECHERS verkkokauppa
Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille
Asiakaspalveluumme +45 7370 8163 (english support)

Blinkesko

Tyttöjen varma suosikki

Tutustu SKECHERSin valikoimaan vilkkuvia tyttöjen kenkiä, jotka ovat varma suosikki tyttösi kenkäkokoelmassa. Tyttöjen kenkien vilkut syttyvät joka päivä ja tekevät siitä näytelmän, kun tyttösi esittelee vilkkuvia kenkiään kerhossa tai koulussa. Näissä kengissä hienoa ei ole ainoastaan vilkut, vaan kaikki mallit ovat myös korkealaatuisia ja tarjoavat mukavuutta pienille jaloille.

Suunnittele omat värivilkut

Useissa malleissa voit helposti vaihtaa väriyhdistelmiä, sammuttaa ja käynnistää valon ja päättää, missä järjestyksessä valot vilkkuvat. Näin tyttösi voi hallita valoja itse. Lisäksi osa SKECHERSin tyttöjen vilkkuvista kengistä on ladattavissa ja sallii valon kytkemisen päälle ja pois päältä. Lue lisää yksittäisestä mallista klikkaamalla kenkää. Onko poikasi kadehtinut sisarensa hienoja kenkiä? Tsekkaa poikien vilkkulenkkarivalikoima.

Useita kokoja tytöille

Tyttöjen valikoimasta löytyy monia kauniita malleja koossa 21-38. Tämä takaa sen, että löydät kengän, joka sopii tytön jalkaan. Tyttösi voi olla vaikeaa löytää juuri sopiva koko. Jos tarvitset apua, tutustu koko-oppaaseemme.

20 Nimike(ttä)
Sort
Suodatin
20 Nimike(ttä)
Sort
Suodatin