⭐⭐⭐⭐ 4,3 tähteä Trustpilotissa
Ilmainen palautus kaikkiin Skechers-myymälöihin
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä
Ilmainen toimitus yli 99 € tilauksille

Cyber Monday - Jopa 50% alennusta valikoiduista malleista

Etkö löytänyt Black Weekendin aikana kaikkea tarvitsemaasi? Cyber Monday tarjoaa viimeisen mahdollisuuden löytää kengät huippuhintaan sekä itsellesi että läheisillesi. Cyber Monday -kampanjasta löydät kenkiä, lenkkareita, saappaita, juoksukenkiä ja muita kenkämalleja mahtaviin alehintoihin.

Tarjoukset aktivoituvat 29.11.2021 klo 0.01 ja ovat voimassa klo 23.59 asti.

Tämän hetken suosikit

Hemmottele itseäsi mahtavilla alennuksilla

Kaikki valikoimamme kengät ovat mukavuudessaan aivan omaa luokkaansa. Lisäksi saat ilmaisen toimituksen yli 99 € arvoisiin verkkokaupasta tehtyihin tilauksiin. Suuntaa osoitteeseen Skechers.fi ja nappaa suosikkisi laajasta alevalikoimasta.

Skechersin Cyber Monday

Skechersin juuret ovat Yhdysvalloissa, minkä vuoksi Cyber Monday on olennainen osa yrityksen DNA:ta. Siksi löydät nyt laajasta valikoimastamme kenkiä, saappaita ja muita jalkineita sekä miehille että naisille mahtavin Black Friday -alennushinnoin.

Cyber Mondayn aikana voimassa ovat nimittäin täysin samat tarjoukset kuin Black Weekendinkin aikana. Cyber Mondayn tarjoukset ovat siis hyväksi sekä jaloille että lompakolle. Löydä nyt uudet suosikkikenkäsi aivan hulluihin hintoihin.

Kaikki valikoimamme kengät ovat mukavuudessaan aivan omaa luokkaansa. Lisäksi saat ilmaisen toimituksen yli 99 € arvoisiin verkkokaupasta tehtyihin tilauksiin. Suuntaa osoitteeseen Skechers.fi ja nappaa suosikkisi laajasta alevalikoimasta.

Täytä kenkähylly budjettiystävällisesti

Cyber Monday on erinomainen tilaisuus täyttää kenkähylly mukavilla ja laadukkailla kengillä, sandaaleilla ja saappailla. Valikoimastamme löydät sopivia kenkiä niin kesään, talveen, arkeen kuin juhliinkin – toisin sanoen siis kaikkiin tilaisuuksiin ja vuodenaikoihin. Hanki nyt kenkähyllyysi täydellisen mukavat kengät budjettiystävälliseen hintaan.

Tutustu Skechersin Cyber Monday -tarjouksiin verkkokaupassa tai piipahda lähimmässä Skechers-myymälässä.

Ilahduta läheisiäsi

Joulu on jo aivan nurkan takana. Niinpä Cyber Monday -tarjouksia kannattaa hyödyntää myös joululahjaostoksilla.

Ehkäpä omat tai lähipiirisi lapset kaipaisivat uusia kenkiä? Laaja valikoimamme sisältää erilaisia lastenkenkiä sekä tytöille että pojille.

Pysy kuulolla

Pidä huolta siitä, että kuulet parhaista Cyber Monday -tarjouksistamme sekä lukuisista muista kampanjoista ja uutuuksista ensimmäisten joukossa. Seuraa Skechersiä Facebookissa ja Instagramissa tai tilaa uutiskirjeemme.