Suomen virallinen SKECHERS verkkokauppa - SALE: All boots reduced by 30% - Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille.  Asiakaspalveluumme + 45 73 70 81 63 (english support)

Blinkesko

Kivat kengät pojille

Tee päivästä juhlaa poikasi jaloille. SKECHERSillä on laaja valikoima poikien kenkiä, jotka sopivat mihin tahansa vaatekaappiin. Jokaisella askeleella, jonka poikasi ottaa, kengät vilkkuvat värivaloissa. Vaikka pojat ovatkin usein aktiivisia, vilkkuvalot tuottavat lisää iloa leikin ja liikunnan tuoksinaan, kun kaverit näkevät, miten hauskat kengät pojallasi on.

Vilkkuvat kengät kaikkiin tarpeisiin

Vilkkulenkkarit ovat korkealaatuiset ja erittäin mukavat käyttää koko päivän ajan. Jos kenkien vilkkuminen loppuu, useimmat mallit ovat ladattavissa, joten kengät saa vilkkumaan uudelleen. Jos kyllästyt vilkkuihin, valot voi sammuttaa ja sytyttää myöhemmin uudelleen. Jos kukkarosi nyörit ovat kireällä, voit valita tarranauhalla varustetut kengät, jotta nauhat eivät aiheuta ongelmia. Saatat tarvita muitakin kenkätyyppejä. Jos tarvitset muita mukavia kenkiä, joissa poikasi voi juosta ja leikkiä koko päivän, meillä on laaja valikoima täällä.

Vilkkuvat kengät kaikille poikien jaloille

SKECHERSin kengät ovat kooltaan 23-39, joten vaikka poikasi kasvaisi ulos ensimmäisestä paristaan, on aina mahdollista ostaa uusi pari. Jos sinulla on epäilyksiä kengänkoosta, voit käyttää koko-opastamme.

Sort
Järjestys
Sort
Järjestys