Suomen virallinen SKECHERS verkkokauppa
Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille
Asiakaspalveluumme +45 7370 8163 (english support)

Boys

Tyylikkäät poikien kengät aktiivisille pojille

Lapset ovat hyvin aktiivisia ja heidän kenkänsä altistuvat kulumiselle. Se asettaa suuria vaatimuksia poikien kenkien laadulle ja mukavuudelle. Antamalla pojallesi SKECHERSin poikien kengät hän saa korkealaatuiset kengät, jotka ovat samalla mukavat. Poikien kengistä löytyy runsaasti tyylikkäitä malleja, joissa poikasi voi myös tuntea olonsa mukavaksi. Tarkastele poikien kenkävalikoimaamme ja löydät täydelliset kengät pojallesi tyylikkäällä muotoilulla ja sopivalla lestillä.

Kengät aktiivisille pojille

Poikien kenkävalikoimasta löydät kaikenlaisia kenkiä, mm. cooleja vilkkulenkkareita, tyylikkäitä tarrakenkiä ja erilaisia lenkkareita. Kaikki poikien kengät on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta pienille, aktiivisille jaloille. Näin voit antaa pojallesi jalkineet, jotka mahdollistavat leikin ja liikunnan sekä kestävät kulutusta, jolle kengät altistuvat. Kenkiä on saatavilla useissa eri väreissä.

Kengät kaikenikäisille pojille

Olemme helpottaneet kenkien etsimistä pojallesi. Sarja sisältää koot 21-39, joten löydät kengät kaikenikäisille pojille. Jos olet epävarma poikasi kengän koosta, tutustu koko-oppaaseemme. Se helpottaa oikean kokoisten poikien kenkien tilaamista ensi kertaa. Kun tilaat poikien kengät, älä huolestu toimituskuluista, sillä SKECHERS tarjoaa aina ilmaisen toimituksen.

61 Nimike(ttä)
Sort
Suodatin
61 Nimike(ttä)
Sort
Suodatin