The official SKECHERS® webstore in Finland. Free delivery for orders more than 99€. For questions, please call customerservice +45 75 10 19 80. Christmas presents can be returned until 15 January 2019.

Avoimet työpaikat

Vahva joukkue

SKECHERS kasvaa kovaa vauhtia Pohjoismaissa, ja siksi tarvitsemme usein uusia työtovereita joukkueeseemme. Alta löydät avoimia työpaikkojamme.

SKECHERSin tarina

SKECHERS on perustettu vuonna 1992 Manhattan Beachillä Kaliforniassa. Yli 25 vuodessa valikoima on kasvanut useisiin tuhansiin malleihin ja kattaa nykyään laajan valikoiman kenkiä miehille, naisille ja lapsille
Skechers on kehittynyt palkituksi elämäntavaksi ja suorituskyvyksi, ja se tunnetaan tyylikkäistä, mukavista jalkineista ja vaatteista, joita miljoonat ihmiset käyttävät.

Tunnettu maailmanlaajuisesti

SKECHERS-kengät ovat nykyään tunnettuja kaikkialla maailmassa sekä elämäntapa- että vapaa-ajan kengissä, mutta myös suorituskykyisenä kenkäbrändinä, jolla on äärimmäisen käytännöllisiä kunto, kävely- ja treenikenkiä mihin tahansa tarkoitukseen.
SKECHERS kehittää ja valmistaa laajan valikoiman teknologisesti kehittyneitä jalkineita. Valtava, laadukas kenkäohjelma, joka yhdistää korkealaatuisen kenkävalikoiman ja erinomaisen jalan mukavuuden ja istuvuuden sekä tyylikkään muotoilun laadukkaissa väreissä.

SKECHERS Pohjoismaissa

Pohjoismaissa SKECHERSin jakelusta vastaa tanskalainen Sports Connection. Kasvava myymäläverkko koostuu 27 myymälästä Pohjoismaissa. Asiakkailla on myös mahdollisuus tehdä ostoksia SKECHERS-verkkokaupassamme.
Omien fyysisten myymälöidemme ja Internet-myymälöidemme lisäksi toimimme yhteistyössä n. 1800 jälleenmyyjän kanssa muualla kenkä- ja urheiluteollisuudessa.

Avoimet hakemukset

Olet aina tervetullut lähettämään avoimen hakemuksen myymälöihimme tai Sports Connectionin pääkonttoriin. Lähetä hakemus sähköpostilla osoitteeseen: info@skechers.fi