⭐⭐⭐⭐ 4,4 tähteä Trustpilotissa
Ilmainen palautus kaikkiin Skechers-myymälöihin
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä
Ilmainen toimitus yli 99 € tilauksille

Jalkasi kiittävät sinua

Jos etsit kenkiä, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota jalkaholvin tuelle, valitse yksi Arch Fit -malleistamme.

Arch Fit -malleissa on aivan uudenlainen pohjallinen, joka on kehitetty yhteistyössä jalkaterapeuttien kanssa 120 000 jalkaterän skannauksen ja 20 vuoden aikana kerättyjen tietojen perusteella.


Arch Fit naisille Arch Fit miehille

Vakautta, tasapainoa ja tukea

Arch Fit -pohjallinen sopii niille, jotka tarvitsevat vakautta, tasapainoa ja tukea sekä jalkaterälle että jalkaholville. Sisäpohja mukautuu jalkaterään ja jalkaholviin ja tarjoaa yksilöllisen istuvuuden ja tuen.

Parempi painon jakautuminen ja vähemmän rasitusta

Lisäksi paino jakaantuu suuremmalle alueelle, mikä vähentää kantapäähän, lonkkaan ja selkään kohdistuvaa rasitusta ja iskuja. Pohjallisen alapuolella olevat ilmareiät lisäävät myös ilmanvaihtoa ja poistavat lämpöä.

Jatkuvasti laajeneva valikoima

Skechers Arch Fit -pohjallinen on saavuttanut todella suuren suosion, ja siksi valikoima laajenee jatkuvasti uusilla kiinnostavilla malleilla. Lue uusista malleistamme tältä sivulta tai siirry suoraan näiden linkkien kautta:


Arch Fit naisille

Arch Fit miehille

Max Cushioning Arch Fit

Max Cushioning Arch Fit yhdistää Max Cushioning- ja Arch Fit -mallien parhaat puolet yhdessä kengässä. Arch Fit -malleille ominaisen jalkaholvin tuen lisäksi Max Cushioning Arch Fit -mallissa on myös äärimmäinen iskunvaimennus, joka optimoi mukavuuden.

Max Cushioning Arch Fit sopii siis niille, jotka haluavat tukea jalkaholville sekä äärimmäistä iskunvaimennusta.

Jalkaholvin tuki

Äärimmäinen iskunvaimennus


GOwalk Arch Fit

Jos Arch Fit kuulostaa sinulle sopivalta, tulet varmasti pitämään myös GoWalk Arch Fit -malleistamme, joissa yhdistyvät kaikki suosittujen GoWalkin ja Arch Fitin parhaat ominaisuudet.

GoWalk Arch Fit -kengissä on tuttu Arch Fit -pohjallinen parannetulla jalkaholvin tuella sekä erittäin kestävää kumia oleva ulkopohja parempaa vakautta ja pitoa varten. Mallissa on erittäin hyvin pehmustetut "iskutyynyt", jotka vähentävät polveen, lonkkaan ja selkään kohdistuvaa rasitusta.

GoWalk Arch Fit -mallit ovat tarkoitettu sinulle, joka tarvitset kävelylenkillä lisätukea jalkaholville sekä lisättyä vakautta ja joustavuutta.

Jalkaholvin tuki

Parempi vakaus ja pito

Suojaa polvia, lantiota ja selkää


GOgolf Arch Fit

Erinomaista jalkaholvin tukea kannattaa tietysti hyödyntää myös golfkentällä, joten tutustu GOgolf Arch Fit -kenkiin. Arch Fit -pohjallisen ominaistuen lisäksi saat myös likaa- ja vettähylkivät golfkengät Goodyear-ulkopohjalla, joka parantaa entisestään kenkien kestävyyttä.

Jalkaholvin tuki

Kestävä Goodyear-pohja hyvällä pidolla

Likaa ja vettä hylkivä